Remco in uw trouwdienst

U kunt de mooiste dag uit uw leven nog mooier maken door Remco live in uw trouwdienst te laten zingen. 

Laat de prachtige liederen als 'Had ik de liefde niet', 'Voetstappen in het zand', De kracht van uw liefde' etc. klinken in uw trouwdienst. In overleg stellen we de liedkeuze vast. Remco kan ook de samenzang voor zijn rekening nemen. 

Vele bruidsparen kijken door Remco's bijdrage nog mooier terug op hun trouwdienst. 

U kunt Remco ook vragen voor een huwelijksjubileum of rouwdienst. Stuur een mail naar management@shadach.nl voor meer informatie. 

 

03 februari 2014

Wij waarderen uw reactie zeer, u kunt hieronder een bericht toevoegen. Alvast bedankt

30 Juli 2017 22:41

Dingena Bloemhof evangelisatie commissie GKV Ten Boer

Wij willen als evangelisatiecommissie een voorjaarsconcert organiseren in onze kerk aan de Vijverweide in 2018, ook met samenzang dus daarom vraag ik daarover informatie: Wat is er mogelijk, om er een fijne avond van te maken. Wat zijn de kosten enz. Alvast vriendelijk bedankt. D. Bloemhof.

03 Augustus 2014 19:23

Karla &Henk Smit

Lieve Remco, Elly en Florus, Vrijdag 1 augustus was tot zover absoluut de mooiste dag van ons leven. Ons huwelijk in eigen Bostuin, begeleid door de muziek van Remco. Zowel bij het burgerlijk huwelijk als de kerkelijke inzegening. De nummers Just the way you are en Have I told you lately met pianomuziek bij het burgerlijk huwelijk en tijdens de kerkelijke inzegening begeleiding bij de psalmen en De kracht van uw liefde, Had ik de liefde niet en het wondermooie Stil van Remco. Een prachtig geheel in een geweldige sfeer! Onze hartelijke dank hiervoor!!!

14 April 2014 19:23

Lieke van bedijk

Ha Remco, Over 2w trouwt onze zoon, mijn man en ik willen graag je lied, gebed voor mijn kinderen in de dienst zingen. We hebben als familie hele bijzondere herinneringen aan dat gebed op tegel. Mijn vader had t boven de open haard ingemetseld, en zei dat er een boodschap in verborgen was, dat was inderdaad zo! Jij zingt t prachtig, maar er is geen beamer in de kerk om t te laten zien. Man man en ik willen t graag onze kinderen toezingen. Zouden we de muziek mogen hebben, hoor t graag, lieke en ton 0630736042

07 Februari 2014 12:25

joopvanbuerink

is top joop

Ga terug

Twitter

Word vrienden op Facebook: Inschrijven voor de nieuwsbrief:
Copyright 2017 © Shadach Music B.V.    |    website: Devenz Internetprofessionals