Componist

De composities van Remco uiten zich in diverse muzikale stijlen; ballad, bossa, rock, blues, hymne, jazz, reggae, boogie-swing etc. Qua tekst kiezen ze echter allemaal dezelfde richting: het prijzen van de Allerhoogste en de betekenis die een leven met Hem heeft voor ons leven van alledag en het uitzicht naar een volmaakte toekomst!

Sinds 1994 worden alle nummers van Remco uitgegeven door Unisong Music Publishers. Breng eens een bezoekje aan hun site (www.unisong.nl).

Op 17-jarige leeftijd schreef Remco zijn eerste lied 'I belong to You'. Nog steeds zit dit lied in veel koormappen, zowel bij jongerenkoren als bij gemengde koren. Ook 'For You are Lord' met het prachtige 'Abide with me' er in verwerkt, wordt door jong en oud gezongen en is regelmatig te horen in het TV-programma 'Nederland Zingt'. Andere toppers van Remco zijn: 'We will love Him' (een vrolijke 'swinger' voor koor en solist), 'Safe forever' (een prachtige ballad over het verhaal van de verloren zoon), 'God bless you' (4-stemmige zegenbede) en 'Kijk naar de kinderen' (geschreven voor hulporganisatie World Vision).

Inmiddels heeft Remco ruim zestig titels op zijn naam staan, waarvan een groot gedeelte voor koor en/of solist is uitgegeven op bladmuziek.

De daadwerkelijke bladmuziek is te verkrijgen bij Gospel Music Centre in Dordrecht. Ze zijn te bezoeken via het internet (www.gmc.nl) of telefonisch te bereiken via het nummer 078-6166139. Bezoek hen eens via het net of maak telefonisch een afspraak om kennis te maken met alle uitgegeven nummers van Remco!

Lees meer over

Twitter

Word vrienden op Facebook: Inschrijven voor de nieuwsbrief:
Copyright 2024 © Shadach Music B.V.    |    website: Devenz Internetprofessionals