Solist

Al meer dan 30 jaar zingt Remco solo. In de eerste periode deed hij dat in combinatie met zijn koren. Vanaf 1994 komt de grote doorbraak middels het winnen van de laatste EO-talentenjacht in het radioprogramma "Gospelpodium" met het zelfgeschreven nummer "Hold me". Prachtige optredens met het Metropole Orkest en "The Continentals" waren het directe gevolg. Ook in het land ging Remco steeds vaker optreden bij concerten van koren en kerkdiensten.

Vanaf 1997 komen de eerste CD's; eerst nog met zijn koren ("We will love Him") maar al snel daarna helemaal alleen ("Alone and yet..."). Toch blijven de koren een belangrijke rol spelen. Door de CD "Alone and yet.." is er een prachtige vocalgroep ontstaan, het Centre Gospel Choir. Deze fantastische stemmen hebben Remco regelmatig ondersteund bij opnames en concerten. U zult ook in de toekomst nog veel van ze horen!

Met het TV-programma "Nederland Zingt" bereikt Remco een nieuw publiek. Met zijn prachtige vertolkingen van Nederlandstalige (Opwekkings-)liederen komt hij regelmatig op zaterdagavond en zondagmorgen de huiskamers van vele liefhebbers binnen. Zingend achter de vleugel zorgt hij voor een rustpunt in het programma.

Lees meer over

Twitter

Word vrienden op Facebook: Inschrijven voor de nieuwsbrief:
Copyright 2024 © Shadach Music B.V.    |    website: Devenz Internetprofessionals